Workshop creatief & innovatief denken

/ Mogelijkheden, Versterk je team, Werk en denk Agile

  • Vind creatieve inspiratie in verschillende contexten
  • Leer creatieve blokkades elimineren
  • Begin met de transformatie van een vaste mindset naar een flexibele mindset
  • Ontwikkel een frisse blik, heldere inzichten en nieuwe energie

Creativiteit laat je denken in mogelijkheden, spoort aan tot onderzoeken en helpt je patronen doorbreken.

Deze workshop creativiteit biedt inzichten en technieken die helpen soepeler met verandering om te gaan. Deze technieken helpen bij het vinden van creatieve inspiratie, het opheffen van blokkades en met een open blik leren kijken.

Cognitief flexibel blijven is goed voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Creatief denken is daarbij een essentiële vaardigheid in een constant veranderende werkomgeving. 

Creativiteit helpt om eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en die te verbinden met de behoefte van de organisatie. Hierdoor kunnen werknemers vanuit een stevige basis soepel en wendbaar omgaan met dagelijkse stress, grote en kleine tegenvallers en onverwachte wendingen in het werk en het leven. Doel is het ontwikkelen van een flexibele mindset.

We gaan interactief en ervaren wat creativiteit inhoudt. Dit doen we met een gevarieerd assortiment van oefeningen om creativiteit te stimuleren en creatieve vaardigheden aan te leren.  Zo leren deelnemers de eerste stappen om hun geest te conditioneren om op nieuwe en onconventionele manieren te denken.

De onderwerpen die aan bod komen:

  • De verschillende definities van creativiteit
  • De flexibele mindset en de vaste mindset
  • Vaardigheden die creativiteit stimuleren
  • De valstrikken en hindernissen voor creatief denken
  • De belangrijkste factoren voor het eigen creatief denkvermogen

Dagdeel (4 uur)
6- 12 deelnemers
Interactief

Voor iedereen die beseft dat creativiteit een belangrijke vaardigheid is om dagelijks in te zetten en die daar meer over wil weten. Voor iedereen die dagelijks zijn eigen creativiteit verder wil onderzoeken om zo zijn/haar creatieve vermogen te vergroten.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een ontdekgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is gratis.

Share this Post