Trendstormsessie

/ Mogelijkheden, Werk en denk Agile

Wil jij de toekomst van je organisatie ondergaan of wil jij die zelf creëren?

De toekomst hangt af van wat je op dit moment doet. De technologische ontwikkelingen in je markt nemen exponentieel toe. Innovaties volgen elkaar in een steeds rapper tempo op. Wil je als organisatie relevant blijven, dan is het belangrijk dat je minstens weet hoe mee te bewegen. Stilstaan is immers achteruitgang.

Veel organisaties worstelen met de nieuwe snelheid. Hoe anticipeer je hierop? En ben je voldoende doordrongen van het belang om flexibel te blijven zodat je als organisatie zelf de toekomst in handen neemt?

Want een onbekende toekomst en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn ook leuk. Het biedt bakken met kansen, veel mogelijkheden en vernieuwde perspectieven.   

Herken je deze vraagstukken?

 • Heb je zicht op de ontwikkelingen en trends die van belang zijn voor jouw bedrijfsvoering en overhead? 
 • Op welke ontwikkelingen speel je reeds in en op welke niet?
 • Hoe prioriteer je deze beslissingen?
 • Heeft jouw organisatie de juiste organisatiestructuur om relevant te blijven?
 • Wat betekent dit voor het strategisch personeelsbeleid?
 • Hoe ziet de bedrijfsvoering er nu uit? Past dit nog?
 • Wie vervult de taken die direct bijdragen tot waar de organisatie in de kern voor bestaat? De staf, de lijn? Besteed je het uit?
 • Hoe ga je voorsorteren op de competenties van het personeel die nu wenselijk en straks noodzakelijk zijn om te kunnen meebewegen en relevant te blijven?

Ben je bereid om je organisatie en ook jezelf opnieuw uit te vinden? Wil jij meebewegen, innovaties omarmen, voorop lopen? Ontdek dan de toekomst van jouw organisatie met een Trendstormsessie.

Een Trendstormsessie is interactieve en inspirerende sessie over de trends van de toekomst die relevant en urgent zijn voor jouw organisatie.

Tijdens deze interactieve Trendstormsessie duurt 3,5 uur

 1. We nemen je mee in de wereld van trends en ontwikkelingen;
 2. We zetten je zelf aan de knoppen. Je gaat de mogelijkheden en kansen in jullie organisatie onderzoeken;
 3. Ten slotte ontwikkel je een eerste stap in de nieuwe richting door middel van een mini-plan en een test.

De Trendstormsessie is een product van Monique van Heck en Suzan van Delft, beide zeer ervaren als trainer, begeleider en facilitator. Zij begeleiden je tijdens deze sessie. 

De Trendstormsessie geeft je inzicht in de trends van de toekomst en laat je ervaren hoe zich dat vertaalt naar jouw organisatie en jouw sector.  Zo bekijk je o.a. toekomstige rollen die belangrijk zijn voor je organisatie en je maakt de koppeling naar het heden. En naar de effecten van de trends en ontwikkelingen op jouw organisatie. Het verruimt je blik en leert je denken voor de toekomst. 

Ben jij nieuwsgierig naar de toekomst? 

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een ontdekgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Doelgroep: de Trendstorm is bij uitstek geschikt voor managers, directie en HR-professionals die vooruit willen kijken en kansen willen pakken voor de toekomst. 

Duur: 4 uur
Deelnemers: 6 -12
Investering: € 790,- (ex btw) in-company

Type: open inschrijving en in-company
Niveau: MBO, HBO
Vooropleiding: niet nodig
Geen diploma/certificaat

Share this Post