ontwikkel jezelf

Persoonlijk | 1 op 1 | Maatwerk 

Ontwikkel jezelf – voor vandaag èn voor de toekomst.

Wij zijn er voor professionals die willen werken aan hun eigen toekomstbestendigheid. Oude patronen voldoen niet meer maar de nieuwe heb je nog niet ontdekt. Die gaan we samen vinden. Kom nu in actie en kies het traject dat het beste bij jou past.

Vandaag is een mooie dag om knopen door te hakken

Timemanagement

Voordat je überhaupt kan nadenken over wie je bent en wat je wilt, heb je eerst rust in je hoofd nodig. Merk je dat je hoofd vol loopt en er te weinig ruimte is om na te denken? Start dan hier.

Read More

illustratie handstand

Persoonlijke ontwikkeling

Individueel coachingstraject Perron Zes laat je nadenken over je persoonlijke ontwikkeling en brengt jouw talenten in kaart zodat je keuzes maakt die passen bij wie je bent. Het gaat om

Read More

Bedenk mogelijkheden voor je loopbaan

Loopbaan ontwikkeling

Ontdek de richting van jouw loopbaan. Denk vanuit mogelijkheden en hervind je talenten en vind de plek waar jij energie van krijgt. Wordt weerbaar en flexibel in een veranderende werkomgeving.

Read More

illustratie landkaart

Personal Mapping

Interactieve workshop Met weten wie je bent en waar je staat en hoe je je bij voorkeur gedraagt, kun je jouw talenten beter inzetten en leer je waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. We

Read More

Nieuwsgierig?

Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
Daar bespreken we de mogelijkheden. Neem contact op met Suzan van Delft.