Het voelde waardeloos

/ Review/ 0 comments

"'Ik had geen inzicht en grip op mijn dagelijkse leven daardoor voelde ik me waardeloos. Het leven voelde soms zwaar aan. Ik wist niet zo goed meer hoe ik het vol moest houden.Je werd mijn BUDDY. Je oordeelde niet, je dacht mee, liet zien dat je geïnteresseerd was in mijn leer- en leefstijl. Je hebt tot op de laatste sessie maatwerk toegepast. Je stond open voor mijn (soms afwijkende) ideeën. Ik voelde me begrepen. Ik heb mijn manier van werken gevonden, in mijn geval Bullet Journal. Ik heb daarmee een houvast gekregen. Ik weet nu beter met het geruis in mijn hoofd om te gaan, en heb meer controle over mijn denken en doen. Ik zie het leven niet meer als een grote hoop van problemen. Ik heb inzichten gekregen. Daardoor kan ik mijn belemmeringen los van elkaar herkennen en één voor één aanpakken. “
N. Bakir
GGD Brabant-Zuidoost​
Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*