Hallo

Hallo, ik ben Suzan

Ik ben eigenaar en oprichtster van Perron Zes. In 2008 dook ik in het diepe en startte ik mijn eigen bedrijf. Met alle ervaring die ik tot dan toe had opgedaan, smeedde ik een nieuwe rol voor mezelf: trainer, coach en procesbegeleider.

Alle competenties, opgedaan in mijn rol als Interaction Designer bij Philips, als projectmanager in de IT bij AtosOrigin, en als coördinator bij de Fontys Academie voor Drama en ook als moeder van drie kinderen, kwamen daarbij goed van pas. 

Met veel plezier ontrafel ik het proces achter werkzaamheden en bedacht ik nieuwe manieren die er voor zorgde dat ik en anderen sneller en makkelijker leerden en werkten. Ik vond het leuk om manieren te vinden om dingen op een meer simpele manier te doen zodat het minder tijd kost.

En toen was daar ineens Creatief Denken…. 

Dat de manier waarop ik dingen benader een naam had, leerde ik tijdens een introductie cursus Creatief Denken ergens in 2012.

Suzan van Delft

Alles viel zo op zijn plek!!

Ik was zo enthousiast dat ik meteen de volgopleiding Applied Creativity – Advanced heb gedaan en naar Italië ben afgereisd voor het meest inspirerende congres, op het gebied van innovatief denken, ooit. Halleluja.

Ik ben een creatieve denker en ik zet al mijn superpowers in bij alles wat ik doe.

  • mijn associatieve en creatieve brein
  • mijn analytische denkvermogen
  • mijn nieuwsgierigheid naar systemen en hoe dingen werken
  • mijn lol om onconventionele oplossingen te bedenken
  • mijn plezier om kennis te verzamelen over van alles en nog wat
  • en willen uitpluizen hoe mensen in elkaar zitten

Ik speel op de lijn tussen productief werken & creatief denken

Constant de balans zoeken tussen creativiteit en structuur is mijn persoonlijke uitdaging. De ene keer neig ik te veel naar links en dan weer naar rechts. Blijven bewegen. Dit constant zoeken naar de juiste balans maakt dat ik Agile gecertificeerd ben en ben opgeleid als Scrum Master. Voor mij kwamen hier creativiteit en productiviteit samen.

Ik geloof dat als je het Agile gedachtegoed combineert met een op innovatie gerichte organisatiestructuur, je een geoptimaliseerde manier van werken hebt en een geïnspireerd team van professionals krijgt dat klaar is voor de toekomst.

Ik zet beiden graag in om jou, je team – doe eens gek – je hele organisatie verder te brengen. 

Hard werken is helemaal niet vervelend. En hard werken aan de juiste dingen is zelfs erg stimulerend. En jij kan dat ook ervaren. Als je wilt nadenken over wat jij wilt bereiken en daar gerichte actie voor wilt nemen.

Zou het niet geweldig zijn als je met een tevreden gevoel terugkijkt op wat je die dag voor elkaar hebt gekregen? Dat je weet en voelt dat je dingen hebt gedaan die jou verder brengen. Dat je in een team zit die bij jou past, in een  organisatie werkt waar je blij van wordt en weet dat je van waarde bent.

Ik bied je ruimte om eigen manier te creëren. We gaan samen experimenteren en nieuwe dingen uitproberen en steeds weer checken of dat is wat past.

Ik zie mezelf als een mentor die jou prikkelt, inspireert en simuleert om die organisatie te creëren of professional te worden die focust op een duidelijke richting, maar die ook het vermogen heeft om zich aan te passen en van koers te veranderen indien dat nodig blijkt.

Koffie?

Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Daar bespreken we de mogelijkheden. Neem contact op met Suzan van Delft.