Creatief leiderschap

/ Persoonlijke ontwikkeling

Creativiteit betekent dat je met oorspronkelijke en vernieuwende oplossingen komt die relevant zijn voor je werk. Iedereen denkt creatief, maar iedereen denkt anders creatief. In deze training leren teams dat je op verschillende wijze creatief kunt zijn en dat die verschillen nodig zijn voor innovatie.

Het team gaat op onderzoek uit en ontdekt welke diversiteit aan creatieve krachten die er in het team verborgen zitten om deze vervolgens in te zetten om samen tot innovatieve oplossingen te komen.

Resultaten:

  • De teamleden weten hoe ze zelf creatief denken en hoe dat anders is dan een ander teamlid.
  • De teamleden weten hun eigen creativiteit in te zetten binnen het team.
  • Teamleden maken gebruik van hun creatieve stijl en vergroten hun vertrouwen in het eigen creatieve kunnen

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De betekenis van creativiteit en een creatieve mindset
  • Kennismaken met verschillende soorten creativiteit
  • De synergie door de diversiteit aan creativiteit

Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en haalt het team op een bijzondere wijze uit de dagelijkse routine. Daardoor ontstaat er ruimte in de hoofden van de deelnemers. Want wij geloven dat persoonlijke groei begint met pauzeren om na te denken.

Hierdoor stelt deze training het team in staat om de basiselementen van creativiteit vanuit een ander perspectief te bekijken

Duur: 1 dagdeel (4 uur)
6 tot 12 deelnemers
Interactief en ervaren
Iedere deelnemer vult vooraf een vragenlijst in

Voor iedereen die beseft dat creativiteit een belangrijke vaardigheid is om dagelijks in te zetten en die daar meer over wil weten. Voor iedereen die de eigen creativiteit wil ontdekken en verder wil onderzoeken om zo zijn of haar creatieve vermogen te vergroten. Voor elk team dat effectiever wil samenwerken door te leren hoe anderen anders creatief denken en doen.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een ontdekgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is gratis

Share this Post