Chef Verwarring: Creative consultancy

/ Persoonlijke ontwikkeling

Creativiteit helpt je om mogelijkheden te ontdekken en die te verbinden met de wereld om je heen. Om daarmee vanuit een stevige basis soepel en wendbaar om te gaan met dagelijkse stress, grote en kleine tegenvallers en onverwachte wendingen in het werk en het leven.

Dit betekent dat je vaste werk- en denkpatronen moet doorbreken. En soms zit een team zo vast dat je daar een ander voor nodig hebt. En dat is de Chef Verwarring!

Chef Verwarring gaat voor serious play. Tijdens deze onvergetelijke verwarring gebruiken we innovatieve, leuke en interactieve methoden en hulpmiddelen om zinvolle discussies mogelijk te maken, conflicten te verminderen en bruggen te slaan tussen mensen.

Eigenschappen van de Chef Verwarring

  • Werpt een Frisse blik
  • Levert vernieuwde perspectieven
  • Start verrassende dialogen
  • Brengt nieuwe positieve energie

Ja dat houden we natuurlijk geheim. De bedoeling is dat je verrast wordt.
Wel kan ik je verklappen dat we eventueel ook anderen inhuren om een bijdrage te leveren aan een andere kijk op je werk.

Chef Verwarring is er in diverse Abonnementsvormen:
4 x per jaar verwarring
8 x per jaar verwarring

Alle diensten onze diensten zijn maatwerk. Wat ik belangrijk vind is dat de verwarring afgestemd is op de groep mensen die Chef Verwarring voor zich krijgt, zodat ingespeeld (of juist niet) kan worden op de situatie. Een goed gesprek vooraf is onderdeel van deze dienst.

Voor mensen met lef.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een ontdekgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is gratis.

Share this Post