Boek over Alledaagse Creativiteit

Als je op het schoolplein staat en je ziet al die kinderen, zou je kunnen denken dat ze al heel creatief zijn. Ze huppelen, springen, dansen, zingen, laten je een mooie tekening zien, praten met denkbeeldige vriendjes en bedenken de mooiste excuses waarom ze nog niet mee naar huis hoeven om vervolgens hard weg te rennen om weer te gaan spelen. Maar creativiteit is veel meer dan dat. 

Creatief denken

Creativiteit is de hoogste vorm van denken. Creatief denken is een bepaalde manier om de wereld te zien, om problemen op te lossen, om vol vertrouwen je ding te doen in een omgeving die voortdurend verandert.

Gebaseerd op onderzoek

Suzan van Delft heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het effect van gedrag van ouders op de creatieve ontwikkeling van kinderen. De resultaten van dat literatuuronderzoek en haar eigen ervaringen als ouder, is ze aan het vastleggen in een boek.

Creatief denken kun je stimuleren

Het boek Alledaagse Creativiteit gaat over het stimuleren van creativiteit van je kind. Dit is essentieel om succesvol te zijn, ongeacht wat je kind in de toekomst gaat doen.

Wat je als ouder kunt doen

Creativiteit is iets wat een leven lang meegaat en jij als ouder kan het je kind leren om het nog meer te gebruiken. Dit boek leert je om je de creativiteit van jouw kind stimuleren in alledaagse situaties.

In het boek Alledaagse Creativiteit legt Suzan van Delft uit waarom een creatieve geest zo belangrijk is in de toekomst, welke factoren van invloed zijn op de ontwikkeling van je kind en hoe je in de praktijk vorm kunt geven aan deze wetenschappelijke inzichten.

In haar nieuwsbrieven kun je al wat stukjes kennis teruglezen. En als je mee wilt helpen om het boek te produceren, kun je meedoen met de crowdfundings-actie. Binnenkort gaat deze live!