Werk met mij

Gefocust werken aan je doelen is super gaaf maar niet altijd gemakkelijk. Ik kan daar over mee praten. Het kan soms voelen alsof je je een slag in de rondte werkt zonder iets te raken. Dan heb je behoefte aan praktische strategieën om overzicht te houden, de juiste prioriteiten te stellen en zaken op één lijn te brengen zonder dat je verstrikt raakt in het dagelijkse gedoe.

De acties die je dagelijks neemt, zouden jou verder moeten brengen in je werk en je leven. Als ondernemer of werknemer of team hoef je niet alles zelf te doen.

Ik help je om overzicht te krijgen, zaken te versimpelen en gefocust actie te nemen. Samen zorgen we ervoor dat jij en je team weer plezier krijgen in het werk met creatieve oplossingen, gerichte plannen en simpele systemen die passen bij jullie unieke manier van werken, denken en doen.

Kom nu in actie en kies het traject dat bij jou past:

Werken aan je onderneming

Briljant Business Actieplan™

Een praktische groepstraining voor ondernemers die vanuit een stevig fundament een persoonlijk actieplan opstellen om de weg naar succes en groei te vertalen in dagelijkse, gerichte acties.

♦ 5 modules, 3 maanden, 1 groep – waarin jij jouw persoonlijke Briljant Business Actieplan™ naar succes creëert.

Werken aan jezelf

Timemanagement

Timemanagement voor ondernemers en werknemers voor meer focus en actie in het dagelijkse werk. Persoonlijke coaching afgestemd op jouw manier van werken en doen.

♦ 4 één-op-één coaching sessies van 120 minuten zorgen voor meer rust in je hoofd en grip op je dagelijkse werk.

Werken aan je team

Strategic Play

Business Strategie Trajecten voor teams en organisaties die op een andere manier willen ontwikkelen en het innovatieve en creatieve denkvermogen willen versterken.

♦ 4 modules gegeven gedurende 1 jaar zorgen ervoor dat innovatief en probleemoplossend denken een logische keuze wordt voor jouw team.

Business Strategie Sessie

Voor briljante ondernemers die ondersteuning nodig hebben om ideeën daadwerkelijk uit te voeren en in actie te komen.

♦ 4 x inspirerende sessie van 60 minuten met tussentijdse opdrachten. Ik help je in actie te komen en dingen gedaan te krijgen.

Focus Sessie

Voor ondernemers die NU ondersteuning nodig hebben omdat hun hoofd vol zit en ze niet vooruit komen.

♦ 1 x inspirerende sessie van 3 uur. Ik help je in actie te komen en dingen gedaan te krijgen. Je creëert je eigen 12 weken plan zodat je precies weet welke consistente actie je moet nemen zodat je doet wat er toe doet.