Mogelijkheden

Ontwikkel jezelf, je team en je organisatie – voor vandaag èn voor de toekomst.

Wij zijn er voor professionals, teams en organisaties die willen werken aan hun eigen toekomstbestendigheid. Op een snelle, effectieve en interactieve manier ondersteunen wij een flexibele en future proof manier van werken, denken en doen.

Oude manieren van werken voldoen niet meer maar de nieuwe heb je nog niet ontdekt. Kom nu in actie en kies het traject dat het beste bij jou past:

Persoonlijke Ontwikkeling

Timemanagement

Voor professionals die meer focus en actie in het dagelijkse werk en een kritische blik op het handelen van alledag wensen. Persoonlijke coaching afgestemd op jouw manier van werken en doen. Je werkt aan je eigen professionaliteit en wordt Future Proof. 

♦ 4 één-op-één coaching sessies van 120 minuten zorgen voor meer rust in je hoofd, inzicht in je eigen gedrag en grip op je dagelijkse werk.

Strategic Play

Strategic Play

Toekomstbestendige Business Concepten & Verbeterde dienstverlening via Strategic Play sessies voor teams en organisaties die op een andere manier willen ontwikkelen en hun innovatieve en creatieve denkvermogen willen versterken.

♦ van losse sessie tot een traject van 4 modules  ♦ Sessie zorgt ervoor dat innovatief en probleemoplossend denken een logische keuze wordt voor jouw team en zo handig inspeelt op de behoefte van de klant.

 

Inspiratie Sessies

Oh nee, niet weer een inspiratiesessie!

Jawel, deze wel. Deze sessies zijn anders; interactief en met een juiste balans tussen speels en serieus. Het bevordert het samenwerken, zorgt voor co-creatie en prikkelt het out of the box denken.

♦ Sessies zijn van 2 uur tot een hele dag ♦ Met een juiste balans tussen serieus en spel ♦ Inspirerend & Interactief ♦ Denk aan thema’s als:

  • Design Thinking,
  • Verbindende Communicatie,
  • Beelddenkers vs Taaldenkers,
  • De ins en outs van Brainstormen,
  • Innovatief & Creatief Denken,
  • Het Grote Samen Sterk Spel voor teambuilding etc. 

♦ Neem contact op voor de mogelijkheden

Focus Sessie

Voor professionals die NU ondersteuning nodig hebben omdat hun hoofd vol zit en ze niet vooruit komen.

♦ 1 x inspirerende sessie van 3 uur ♦ Direct praktische ondersteuning ♦ Actie & Overzicht ♦ Orde in de chaos door overzicht op wat er ligt ♦ Actie doordat we meteen samen aan de slag gaan ♦ Anticiperen doordat je een eigen 12 weken planning creëert ♦ Consistente actie omdat je weet wat je iedere dag moet doen om je doelen te halen.

Business Actieplan

Briljant Business Plan

Een praktische coaching voor ondernemers die vanuit een stevig fundament een persoonlijk business actieplan opstellen om de weg naar succes en groei te vertalen in dagelijkse, gerichte acties.

♦ 5 modules, 3 maanden, 1 coach – waarin jij jouw persoonlijke Briljant Business Actieplan™ naar succes creëert.

« 1 van 5 »