Reisverslagen

Hier vind je de reisverslagen van mensen die mee op reis gingen.

“Ik had geen inzicht en grip op mijn dagelijkse leven daardoor voelde ik me waardeloos. Het leven voelde soms zwaar aan.
Ik wist niet zo goed meer hoe ik het vol moest houden.
Je werd mijn BUDDY. Je oordeelde niet, je dacht mee, liet zien dat je geïnteresseerd was in mijn leer- en leefstijl.
Je hebt tot op de laatste sessie maatwerk toegepast. Je stond open voor mijn (soms afwijkende) ideeën. Ik voelde me begrepen.

Ik heb mijn manier van werken gevonden, in mijn geval Bullet Journal. Ik heb daarmee een houvast gekregen. Ik weet nu beter met het geruis in mijn hoofd om te gaan, en heb meer controle over mijn denken en doen.

Ik zie het leven niet meer als een grote hoop van problemen.  Ik heb inzichten gekregen. Daardoor kan ik mijn belemmeringen los van elkaar herkennen en één voor één aanpakken. “
N. Bakir, GGD Brabant-Zuidoost

“‘Het één op één coaching gesprek beviel me uitstekend en er was een goede klik tussen beide waardoor er geen verveling of saai moment tussenkwam! Je barst van de inspiratie en kan dit op een goede manier overbrengen.”‘
G.Temel, Fontys Hogescholen

“Vooral het reflecteren heeft me verder geholpen. Het laten zien hoe het ook anders kan en anders mag. Soms heb je net die duw in de rug nodig, veel meer dan een steuntje in de rug. En dat vond ik heel prettig.
Ik neem bewuster tijd voor mijn eigen planning en laat deze zo min mogelijk door anderen bepalen. Daarnaast ben ik ook duidelijker naar anderen in de organisatie wat betreft mijn planning. Daarnaast levert het stukje time-management mij dagelijks voordelen op doordat bijvoorbeeld mijn mailbox veel geordender is.”
N. Heerings, Gemeente Nuth

“‘ik zou een traject time management – persoonlijke ontwikkeling zeker aanraden. Juist omdat Suzan niet gefixeerd is op alleen organiseren en plannen maar ook de mens achter het probleem ruimte geeft (met soms een andere wending.)”‘
M. Kuster, Fontys Hogescholen

“Suzan heeft ervoor gezorgd dat ik meer op een dag gedaan krijg. Ze trapt open deuren in maar door haar aanpak heeft ze ook structuur aangebracht in mijn werkzaamheden. Hierdoor heb ik meer overzicht en rust in mn hoofd zodat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Haar focussessie heeft me inzicht geven in de kansen en bedreigingen voor de toekomst. Het helpt me om keuzes te maken ! Suzan, Enorm bedankt !”

Koen Donkers, Studio 412, Eindhoven

Ik ben tevreden over de effectiviteit en efficiency. Knap dat je in zo’n korte tijd een grote groep weet te inspireren en in beweging krijgt. De praktische oefeningen en de kaartjes die na afloop werden uitgedeeld werkten ook. Ik zie ze bij iedereen op het bureau liggen”  – Workshop Verbindende Communicatie voor team van 20 personen

E.M, Onderwijs Manager, Fontys Paramedische Hogeschool

″Suzanne van Perron Zes analyseert je problemen door goed naar je te luisteren. Door de combinatie van haar computervaardigheden (lees vooral handigheden in Outlook) en haar psychologische kijk op zaken, kan ze mensen zoals mij helpen om binnenkomst van email en andere vragen overzichterlijker te verwerken naast zaken als waarom wil je, ben je heel erg precies in je manier van werken en waar dat dan vandaan komt. Dankzij Perron Zes kan ik weer beter met mijn werk omgaan en sta ik beter in het leven.”
M.M. Fontys Hogescholen, Eindhoven

ik vond het op maat programma erg fijn en ook jouw flexibiliteit. En ook dat je methoden gekozen hebt die bij mijn manier van denken aansluiten. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren.”
Medewerkster, Fontys Hogescholen

“Ik heb de sessies met Suzan als erg waardevol en bijzonder prettig ervaren. Kenmerkend in de gesprekken waren de openheid en duidelijkheid van communiceren. Suzan heb ik ervaren als een fijne en deskundige professional”
W.S, Fontys Hogescholen

“Indrukwekkend hoe je mij na 10-15 min gesprek al als persoon kon beschrijven / typeren. Je had een persoonlijke aanpak beloofd. Ook een oplossing die bij mij zou passen. Beide heb ik nu. Aan de oplossing moet uiteraard verder uitgewerkt worden”.
P de G, Fontys Hogescholen

Perron Zes (Suzan’s) persoonlijke benadering voelt aan als een maatkostuum.”

 

R.G. , Fontyshogeschool Personeel & Organistie

“Suzan is een enthousiaste coach, waarmee het prettig samenwerken is en je allerlei concrete tools en goede inzichten geeft om in je werk beter te functioneren en/of je werk beter uit te voeren.”
J. Buis, Fontys Hogeschool Verpleegkunde

“Samenwerken met Suzan van Perron Zes is altijd weer een eyeopener en geeft extra inzicht en energie om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken.”
Julia Kommeren, Fontys Klantcontactcentrum

”Suzan luister naar je, kijkt met je mee, vraagt en is verfrissend in haar ideeën; ze zoekt samen naar oplossingen. In korte tijd heb ik veel resultaat bereikt. Mijn werk is overzichtelijker geworden en ik heb een opgeruimde werkomgeving gekregen. Ik heb rust in mijn werken gevonden.”

Medewerkster, Fontys Paramedische Hogeschool

”Suzan’s enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Ik vond het erg prettig om door haar gecoacht te worden. Van Suzan heb ik passende handvatten gekregen waardoor ik mijn werk meer gestructureerd kan plannen. Hierdoor heb ik een beter overzicht in mijn werk en meer rust in mijn hoofd gekregen. Nog belangrijker, dankzij het gevolgde traject heb ik weer plezier in mijn werk gevonden.”
Frank Buis, Technical Consultant Vlisco BV

 ”Met een doelgerichte aanpak heb je me geholpen met het oplossen van mijn chaotische manier van werken. Je hebt structuur aangebracht waar ik mee overweg kan en die voor rust in mn werk zorgt. Ik heb vrijwel geen zoektijd meer.”
A. Demper, Fontyshogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen

”De samenwerking met Suzan was niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel gezellig. Wat een noodzakelijk kwaad leek, bleek een groot goed. Suzans enthousiasme maakte dat ik niet meer tegen bergen informatie opkeek, maar naar de afspraken met Suzan uitkeek en vol enthousiasme aan de slag ging. Suzan geeft heel bruikbare tips die echt bij mij passen. Aan mij nu de taak om mijn nieuwe manier van werken vol te houden”.
Bianca Kuijpers, Woord!

” Knap dat je in zo’n korte tijd een grote groep weet te inspireren en in beweging krijgt! De praktische oefeningen en de kaartjes die na afloop werden uitgedeeld werken goed (ik zie ze bij iedereen op het bureau liggen). Leuk om die kaartjes te ontvangen en een snoeppot als stimulans om te blijven oefenen met collega’s! Van deelnemers hoor ik positieve geluiden. De meesten gaven aan dat het niet nieuw was, maar dat het wel fijn was om weer als opfrisser te krijgen en uitgedaagd te worden om hier weer vaker bij stil te staan”.
E.M, Onderwijs Manager, Fontys Paramedische Hogeschool

“Het was heel fijn iemand tegenover me te hebben die op een respectvolle en rustige manier mij liet inzien hoeveel (negatieve) energie mijn manier van organiseren kost. Met goed bergrijpbare theorie en bruikbare adviezen is het organiseren van mijn werk aangenamer, vlotter en overzichtelijk geworden. De reader vormt nog steeds een belangrijk naslagwerk. Ook de humor (lachen om me zelf) was bevrijdend. Een aanrader voor iedereen die goed is in zijn werk maar waarbij de organisatie er om heen te wensen overhoud!”
Greke MacDonald-Hoogeveen, Lactatiekundige Den Haag

“Suzan van Delft heeft samen met mij geprobeerd systeem aan te brengen in mijn diverse werkzaamheden, met als resultaat dat papieren veel beter terug te vinden zijn, ik mijn afspraken beter na kan komen, maar vooral dat de onrust verdwenen is. Wat me erg aansprak in haar benadering is haar enthousiaste, positieve op-maat benadering. Zij deed voorstellen die haar goed leken, maar keek daarbij telkens of dat ook bij mij paste en als dat niet zo was kwam ze met een ander voorstel. Hierdoor heb ik niet haar systeem gekopieerd, maar heb ik met haar hulp mijn eigen systeem ontwikkeld. Succes verzekerd!”

 

Marijke Slotboom, Fontys Sporthogeschool

Referenties trainingen & workshops

 Een heel inspirerende workshop creatief denken gehad bij Suzan van Delft van Perron zes. In een heerlijke, creatieve omgeving met een groep nadenken over een vraag. Dat kan alleen als je je veilig voelt en daar zorgt Suzan zeker voor. Dit smaakt naar meer!!
Ik ga de workshop zeker aanraden bij het bedrijf waar ik werk en aan anderen. Bedankt voor de hartverwarmende, creatieve en inspirerende morgen.
T.Annen, Drents Museum

“‘ De opbouw van de workshop Creatief Denken is logisch en helder. Pluspunten vond ik het materiaal wat werd gebruikt, hoe de ruimte was ingedeeld en het enthousiasme waarmee Suzan alles overbrengt. De ervaring met het aluminiumfolie dat vond ik sterk. Sowieso gebruikte Suzan pakkende voorbeelden en beeldspraken”.
N. Strijbos

“Perron Zes heeft een deel van de opleidingsdag van Stichting OKF ingevuld. De voorbereiding, communicatie en samenwerking hebben wij als zeer fijn ervaren. Beide keren tijdens de voorbereiding gingen we met meer energie weg dan dat we aan kwamen. Het inleven in de vraagstelling en het enthousiasme zijn erg fijn. Zowel in de workshop over de 6 vaardigheden van Creatief Denken als de Brainstorm sessie moesten de deelnemers buiten hun comfort zone treden. De workshops zijn naar volle tevredenheid ingevuld.”
Lustrumdag Klinisch Fysici, Stichting OKF

Artikel “Fontys Academy for Creative Industries bedenkt concepten Veemarktkwartier” 
Brainstorm verzorgt i.s.m. COCD voor Fontys Creative Industries en VMK.

“Het was voor mij een eye opener dat je op zo’n gestructureerde manier creatief bezig kunt zijn. duidelijk, gestructureerd,  veel aanvullingen zonder oordeel, helder en sturend zonder dwang. Bedankt voor de inspirerende morgen. Ik wil meer 🙂 !!!!

 

Anoniem, workshop Creatief Denken

“De doelstelling was een leuke en nuttige ochtend. Dat is zeker geslaagd.”

P. van L, Ministerie van SZW / introductie Creatief Denken