Strategic Play

 

Business Strategie Trajecten voor teams en bedrijven – maar dan anders.

Wij combineren STRATEGIE & SPEL om via interactief leren het innovatieve en creatieve denkvermogen van teams en bedrijven te versterk zodat innovatief en probleemoplossend denken een logische keuze wordt.

toekomst dynamisch

De toekomst is dynamisch, constant in beweging. Systemen vergaan en er ontstaan nieuwe kansen. Diegene die weten mee te bewegen, die ideeën ontwikkelen en weten hoe ze deze kansen kunnen verzilveren hebben de toekomst. En soms kan je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Deze innovatieve trajecten richten zich vooral op teams die net gevormd zijn en of die samengevoegd zijn en die samen een nieuwe toekomst willen uitzetten.

Tijdens deze high-energy workshops en trainingen krijgen de deelnemers een diepgaand begrip van waar de organisatie voor staat en waar het aan werkt en hoe anderen denken en doen om de gestelde doelen te bereiken.

Wat wil jij met je team ontdekken, leren of uitproberen ?

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

>> Strategische planning
Wij helpen het team om een strategisch plan uit te werken. Voor teams die naar de toekomst willen kijken en hiervoor een gezamenlijk en gedragen plan willen uitwerken om deze gewenste en toekomst werkelijkheid te laten worden Stap voor stap.

>> Ontwikkeling Leiderschap 
Wij helpen met het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden met behulp van onze unieke methodologieën en ervaring in het bedrijfsleven. Voor toekomstige leiders die op zoek zijn naar effectieve manieren om hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren Wij hebben het juiste proces. Alle onze methoden zijn hands-on en hersenvriendelijk.

>> Creativiteit & Innovatie
Van productontwikkeling tot strategische planning, onze trajecten Strategic Play helpen jou en jouw team om kansrijke en direct toepasbare oplossingen te vinden.

Deze opzet van de sessies is zo dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd

  • wat out of the box denken stimuleert

  • wat de groep consensus bevordert

  • waarin gestructureerde besluitvorming wordt geactiveerd.

Onze sessies zijn altijd ACTIE GERICHT. Deelnemers zullen hun ideeën omzetten in actieplannen. De technieken die worden ingezet energeren en enthousiasmeren de deelnemers met als resultaat dat zij de sessies verlaten met een zelfverzekerd gevoel en een bereidheid om een actieve rol te pakken bij de uitvoering van de ideeën die ze zelf hebben gegenereerd.

Vraag een gratis inspirerend gesprek aan en ONTDEK wat een Strategic Play Traject voor jou en jouw team of organisatie kan betekenen.

maak direct een afspraak

Meer weten? Of wil je meer informatie of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?Neem dan contact op met Suzan van Delft.

info@perronzes.nl
06-57542065