Business Strategie Sessie

 

Ik weet dat je waarde hecht aan het uitvogelen hoe je jouw bedrijf kan laten groeien op een manier die bij jou past.

Het vooraf nadenken en ontwikkelen van een succesvolle strategie, vòòrdat je je fouten maakt, is de meest effectieve en duurzame manier om te groeien.

Grote merken ontwikkelen altijd een plan vóór de lancering van nieuwe producten en diensten, maar kleine ondernemers laten deze belangrijke stap vaak aan het toeval over.

Samen maken we een gepersonaliseerde strategie voor jouw onderneming. Dit bespaart je zowel de tijd als de hoge kosten van een lange leercurve, terwijl het tegelijkertijd voor ruimte zorgt om te doen wat jij echt belangrijk vind.

 

NEEM KLEINE STAPPEN. Als je echt wilt, zal jij slagen. Maar daarvoor zal je welbewuste, doelgerichte actie moeten nemen in de voor jouw gewenste richting.

 

>> Start met een strategische coaching sessie.

 

Het vooraf nadenken en ontwikkelen van een succesvolle strategie, voordat je je fouten maakt, is de meest effectieve en duurzame manier om te groeien.

 

Heldere doelen zijn van belang, maar cruciaal is een duidelijk pad daar naar toe.
Stel dat je zowel naar de Noord- als de Zuidpool wil. Voordat je het weet,
ben je eindeloos aan het wandelen op de evenaar.  Je hebt een plan en
een kaart nodig die ervoor zorgt dat je bij je doelen komt. Als je intenties
gefocust en gericht zijn, zonder tegenstrijdige zaken, zal de kracht van
concentratie je eerst naar de Noordpool en dan naar de Zuidpool brengen.

 

arrow 220x220 grijs arrow 220x220 paars arrow 220x220Laten we kijken naar de richting die jij uit wilt. Het is tijd om de regels en afspraken die niet (meer) voor jou werken niet meer te volgen. We gaan zelf regels maken en een eigen pad uitzetten.

 

Stel je nou eens voor:

>> Je zit jezelf niet meer in de weg zodat je concrete en gefocuste actie kan nemen om te groeien.
>> Je herontdekt waarin jij briljant bent zodat je vol vertrouwen vertelt over wat jij en jouw bedrijf te bieden hebben.
>> Je bevrijd jezelf van verwarring over de te volgen koers zodat je gestaag kan bouwen aan een bedrijf dat bij jou past.
>> Je komt uit de denk en analyse modus en onderneemt gerichte & geïnspireerde actie om je bedrijf op de kaart te zetten.
>> Je werkt en handelt volgens regels die je zelf hebt gemaakt en dus passen bij wie jij bent zodat je meer vrijheid hebt, meer omzet draait en meer plezier ervaart.

Want hier komt het op neer: je kan een bedrijf hebben dat succesvol is én in lijn is met wie jij bent. Eén van de basis ingrediënten om dat te bereiken is vooraf stil te staan wat jouw bestemming is. Zet een strategie uit naar wat jij echt wilt en minder wat jij niet meer wilt.

 

Mijn aanpak

van idee naar actieVan idee naar actie; je wilt een actieplan om jouw business idee succesvol uit te voeren en ook nog efficiënt in te richten. We bespreken de ideeën die jij momenteel voor je bedrijf hebt, we ontleden en prioriteren ze. We plaatsen ze in een groter geheel en zetten ze om in een plan waarmee jij jouw doelstellingen bereikt.

We straten met de eerste stap: je ideeën kritisch bekijken met een onpartijdig, professioneel perspectief om vanuit daar de helderheid te vinden om strategische stappen te zetten.

Er zijn genoeg mensen die je vertellen hoe je meer omzet kunt halen, je bedrijf kan laten groeien, en een daverend succes kan worden ALS je maar hun adviezen, trainingen en regels volgt. Maar deze mensen luisteren niet echt naar JOU.

Wat we samen gaan doen zorgt ervoor dat jij kan houden wat voor jou werkt en wat bij jou past en tegelijkertijd laten we de dingen vallen die jou niet inspireren en zelfs tegenwerken in het proces. Zo zorgt het geheel ervoor dat het werkt voor jou zodat jij vol vertrouwen een heldere richting uit zet voor jou en je bedrijf.

 

Wat je krijgt

 

Met gerichte vragen gaan we naar de kern van waar jij naar toe wilt. We doorlopen samen het proces om jou in actie te krijgen. We creëren een praktisch en realiseerbaar actieplan om jou startklaar te maken om vol te gaan in de richting de jij wenst.

 • Exclusieve 1 op 1 coaching door Suzan van Delft
 • 4 x  inspirerende sessie (60 min) – live* of skype
 • Tussentijdse opdrachten
 • Ondersteuning en verantwoording via email gedurende de looptijd
 • 1 x afrondend gesprek (30 min)
 • praktisch en realiseerbaar actieplan

Looptijd: 3 maanden
Investering voor dit pakket is euro 897,-

De Business Strategie Sessie is helemaal afgestemd op jou en jouw wensen. Onderwerpen kunnen dus zomaar wijzigen om beter aan jouw wensen te voldoen.

*De locatie waar de sessies plaatsvinden is de Apparatenfabriek in Eindhoven

 

Onderwerpen

 

Onderwerpen die zomaar langs kunnen komen

Om je toch een idee te geven. Dit zijn onderwerpen die zomaar aan de orde kunnen komen:

 • Het grote plaatje: waar sta je nu en waar wil je naar toe?
 • Je wensen: herdefinieer wat succes voor jou is, ontwerp je gewenste bestemming.
 • Wie jij bent: wat zijn de basis ingrediënten waar jij uit bestaat?
 • Wat heb je nodig? Waar wil je meer van en wat wil je achter laten?
 • Welke basis ingrediënten van je bedrijf zijn er al en welke wil je nog creëren?
 • Definiëren van gerichte acties die jou in de juiste richting brengen.

… en al het andere tussen hemel en aarde

 

Dus .. ben je er klaar voor?

 

Als gevolg van deze sessies, krijg je duidelijkheid over waar je heen wilt en zal je los laten wat niet meer bij je past. Hiermee creëer je ruimte voor nieuwe horizonten.

Gedurende het proces heb je een stok achter de deur die jou verantwoordelijk houdt om daadwerkelijk actie te nemen om te komen waar jij wilt komen. Ze juicht je ook aan om allerlei mogelijkheden te onderzoeken en geïnspireerd een nieuwe weg in te slaan.

Binnen 3 maanden ervaar je een nieuw gevoel van vrijheid, een vernieuwde inspiratie en een herziene visie op de groei van jouw bedrijf dat bij jou past.

 

Klaar om met mij te werken?

 

Hier zijn de stappen om dat te regelen:

STAP 1.

>> Stuur mij een mail via onderstaande knop en geef aan dat je geïnteresseerd bent in een ontdek-gesprek Business Strategie Sessie.

STAP 2.

>> Ik mail je terug om een datum af te spreken voor een ontdek gesprek.

STAP 3.

>> Je ontvangt een email van mij waarin ik onze afspraak bevestig en je ontvangt een formulier met enkele vragen over jou en jouw bedrijf. Deze vul je online in.

STAP 4.

>> We hebben onze afspraak waarin jij me vragen kan stellen en meer te weten kan komen over hoe ik werk en waarna je kan beslissen of de Business Strategie Sessie iets voor jou is.   

Ben je klaar voor jouw Business Strategie Sessie?

 

Je krijgt 
 • 4  inspirerende coaching sessies van elk  60 minuten – persoonlijk or via Skype.
 • Praktisch actieplan voor jou en jouw onderneming om direct mee aan de slag te gaan
 • 1 x 30 minuten afrondend gesprek
Jouw investering is €897,-