De 8 essentiële stappen om je bedrijf stap voor stap
te laten groeien

Meer overzicht over je bedrijf en een stevig fundament onder je bedrijf

“Ik was super druk met mijn bedrijf maar kwam niet vooruit. Het voelde meer alsof ik rond rende als een kip zonder kop. Ik raakte steeds afgeleid door elk wissewasje. Ook kwam ik veel te weinig toe aan de dingen waar ik echt energie uit haal. Ik was op zoek naar de rode draad en handvatten om mijn bedrijf te laten groeien. Ik merk dat ik het fijn vind om daar samen naar te kijken. Nu kan ik weer verder. ‘’

Meld je aan voor het gratis online cursus Business Basis Check die jou helpt om vanuit overzicht een solide basis te creëren waarop jij je bedrijf kan groeien.

Herken je dit?

  • Je bent een dienstverlenende ondernemer die hard werkt en toch minder verdient dan je wilt.
  • Je draait uurtje factuurtje waar je het idee van hebt dat dat niet meer klopt.
  • Je bedrijf past niet meer bij wie jij geworden bent maar wat het dan wel moet zijn weet je nog niet.
  • Je hebt voortdurend briljante ideeën maar er komt weinig van terecht.
  • Je mist de focus om te werken aan je bedrijf, je waait alle kanten op maar komt niet echt verder.

Hoe frustrerend is het dat je zo hard werkt en toch niet het bedrijf en het inkomen hebt dat je wilt hebben.

Het is tijd voor een reset

Stel je eens voor dat:

  • Je via eenvoudige opdrachten overzicht hebt over waar je nu staat met je bedrijf zodat je een rode draad hebt om steeds naar terug te keren en gefocust werkt aan je bedrijf.
  • Kritisch hebt nagedacht en de 7 cruciale onderdelen van jouw bedrijf helder in kaart hebt zodat je met gemak en vertrouwen beslissingen maakt die zorgen voor groei.
  • Er een stevig fundament onder je bedrijf ligt zodat je vanuit daar gefocust en gericht kan groeien en je niet meer eeuwig hoeft te twijfelen bij elke keuze die je maakt.
  • Je klanten sneller ja zeggen dan voorheen en jij gestaag bouwt aan je bedrijf omdat jij handelt vanuit een solide basis.Een stevig fundament onder je bedrijf zorgt ervoor dat jij de basis hebt om je dromen waar te maken en het bedrijf te bouwen dat past bij wie jij geworden bent (of wilt zijn).

Maar daar moet je wel wat voor doen!

Stop met uitstellen en schrijf je nu in
Je ontvangt direct de Business Basis Check en zet zo de eerste stap naar
ondernemen met meer gemak en minder gedoe.

Over Suzan van Delft

Ik ben Suzan van Delft, eigenaar van Perron Zes. Ik heb een creatief denkend hoofd en verdwaal nogal eens in schitterende afleidingen die mij afhouden om mijn bedrijf te laten groeien. Ik kan je zeggen dat ik door de jaren heen expert ben geworden in het bedenken van manieren hoe je focus houdt, goed plannen, systemen inricht en in actie komt èn blijft.

De combinatie van creativiteit en structuur zorgt ervoor dat ik het net iets anders doe dan anderen. Ik kleur graag buiten de lijntje, maar wil wel dat de tekening af komt.

De kennis en ervaring die ik als ondernemer heb opgedaan, zet ik graag in om jou te helpen om ook een dienstverlenend bedrijf te bouwen dat past bij wie je bent (geworden).  Ik ben praktisch, visueel ingesteld en van de actie en dat alles overgoten met een jus van creativiteit. Ik werk graag met dienstverlenende ondernemers om hen te helpen richting te vinden, een visie te creëren en iedere dag inspirerende acties te nemen om hun bedrijf te laten groeien.

Suzan van Delft

Meld je aan voor de gratis Business Basis Check en
 bouw een stevig fundament waarop jij je bedrijf laat groeien.