Traject 45Plus Ontwikkeladvies 

Inspiratie en input voor jouw persoonlijke loopbaan ontwikkeling

 • Doe je al meer dan 10 jaar het werk dat je doet?
 • Hoor jij een beetje tot het meubilair van de afdeling?
 • Zit je vast in de dagelijkse beslommeringen en vergeet je na te denken over de tijd die nog komt?
 • Wil je wel iets veranderen, maar heb je geen idee wat of hoe?
 • Denk je te weinig na over jouw eigen duurzame inzetbaarheid?
 • Heb je geen duidelijke passie en geeft dat je wel eens het gevoel dat er iets mis is met jou of dat je nergens goed in bent?
 • Zitten je dromen ergens op zolder in een doos stof te vergaren? Misschien weet je niet eens meer wat je dromen precies zijn

Antwoord je meer dan 5 x ‘Ja’? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan een update van jouw systeem! Ben je ook nog een 45 jaar of ouder. Dan is 45 -Plus Ontwikkeladvies misschien iets voor jou. 

Werken doe je een groot deel van de dag en je leven. Hoe fijn is het als je op een plek zit die bij jou past. Dat is helaas niet altijd het geval. En dat kan verschillende oorzaken hebben. Je hebt bijvoorbeeld ambities, maar je weet niet hoe je een volgende stap kunt zetten. Of je loopt tegen problemen aan, waardoor je vast zit in je werk.

Voor wie?

 • 45-Plussers

Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet ziek of werkloos bent).

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil de minister  45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken naar hoe zij gezond, met plezier en met succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Want een loopbaan is meer dan alleen geld verdienen.

Perron Zes traint en coacht professionals in diverse sectoren in het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Het traject 45 Plus Ontwikkeladvies is voor 45-Plussers die graag inspiratie en een nieuwe richting op wil gebaseerd op de eigen talenten en kwaliteiten. 

Denk je misschien “Leuk idee, maar het gaat goed zo en ik heb het al druk zat!” Juist dan is dit ontwikkeladvies voor jou geschikt. In die alledaagse drukte kunnen ongemerkt veel dingen veranderen: jijzelf, je functie, je werkgever, je branche of zelfs de gehele arbeidsmarkt. 

Herinner je je nog dat je aan je begin van je loopbaan een Nokia 3310 had? Kon je alleen mee bellen! Zo snel gaan de ontwikkelingen.

Tel daarbij op dat je waarschijnlijk al ruim 20 jaar werkt, maar eigenlijk pas net over de helft van je loopbaan bent en je ziet dat jouw loopbaan die tussentijdse check verdiend. 

Dit traject is voor jou als:

 • Je weer herijken op wat je leuk vind in je werk
 • Je wilt nagaan welke kansen de arbeidsmarkt jou biedt
 • Je toe bent aan een frisse blik op je werk
 • Je een concreet actieplan wilt dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan

 


“Indrukwekkend hoe je mij na 10-15 min gesprek al als persoon kon beschrijven / typeren. Je had een persoonlijke aanpak beloofd. Ook een oplossing die bij mij zou passen. Beide heb ik nu. Aan de oplossing moet uiteraard verder uitgewerkt worden”.
 P de G, Fontys Hogescholen

 

Maak een afspraak voor een GRATIS oriënterend gesprek.

Het is tijd om helderheid te krijgen in je loopbaan, scherp te krijgen wat je wilt en wie je bent en vanuit daar de richting te kiezen die bij jou past.

Meer weten? Of wil je meer informatie of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?Neem dan contact op met Suzan van Delft.

info@perronzes.nl
06-57542065

Waarom Perron Zes?

>  Perron Zes gaat altijd voor maatwerk omdat ieder mens en iedere werksituatie anders is.
>  Perron Zes gaat uit van mogelijkheden die aansluiten bij jouw manier van werken, denken en doen. Creatief denken wordt ingezet om de oplossing te vinden die bij jou past.
>  Perron Zes biedt je een frisse blik 
>  Perron Zes verzorgt trajecten omdat veranderen niet in 1 dag gaat. Zo heb je een stok achter de deur om na te denken en dingen uit te proberen. 
>  Klanten van Perron Zes zijn zeer tevreden met de geboekte resultaten. 

Aanpak en programma 45 Plus Ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies voor 45-plus is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je mij ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan!

Wij bieden je een korte, krachtige module met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Elk ontwikkeladvies bestaat uit:

 • Oriëntatie gesprek van één uur om kennis te maken en je knelpunten helder te krijgen zodat we werken aan de juiste dingen.
 • 4 één-op-één coaching sessies van 1,30 uur op of nabij jouw werkplek* waar we jouw wensen als startpunt nemen. Deze gesprekken vinden plaats om de 2 tot 3 weken. Je krijgt een spiegel voorgehouden en adviezen waardoor jij inzicht krijgt in wie je bent en hoe je denkt en hoe het anders kan.
 • E-mail ondersteuning gedurende het hele coachtraject voor de momenten dat je het even niet meer ziet zitten en/of een schop onder de kont nodig hebt.
 • Tussentijdse opdrachten die jou helpen om helderheid te krijgen en aanmoediging zodat je stappen blijft nemen. Elke training en ook deze opdrachten zijn gebaseerd op het “learning by doing” principe. Geen droge theorie, maar herkenbare en praktische leer- en oefenstof. Reserveer tijdens het traject extra tijd (max. 1 uur per sessie) om zaken uit te proberen en opdrachten uit te voeren. 

Wij regelen de vergoeding via de rijkssubsidie voor je.

*regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg overige locaties via skype of in overleg

Investering & subsidie

De module Ontwikkeladvies 45+ duurt maximaal 3 maanden en kost €600,- ex BTW. De rijksoverheid stelt een subsidie beschikbaar aan alle medewerkers van 45 jaar en ouder om het volledige bedrag vergoed te krijgen (subsidie Ontwikkeladvies 45+, zie www.rijksoverheid.nl). Wij regelen de deze aanvraag volledig voor je, zodat jij je kan richten op de inhoud van de coaching.

We gaan ervoor zorgen dat jij:

 • Inzicht hebt in de rode draad in je loopbaan
 • Nieuwe perspectieven hebt gekregen over de  mogelijkheden voor de richting die je uit wilt
 • Inzicht hebt in je vaardigheden en talenten en vooral waar je blij van wordt
 • Praktische handvatten en advies hebt om de richting in te gaan die je wenst
 • Een actieplan hebt om een eerstvolgende stap te zetten in de richting die bij jou past

 


Ik vond het op maat programma erg fijn en ook jouw flexibiliteit. En ook dat je methoden gekozen hebt die bij mijn manier van denken aansluiten. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren.”
Medewerker, Fontyshogeschool 

 
Wil je dit ?


Mooi!

Ik kan niet wachten om je te helpen om de rode draad te vinden en te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Laten we beginnen met het plannen van een gratis oriënterend gesprek zodat we zeker weten dat we jou kunnen krijgen waar je graag wilt zijn. Tijdens dit gesprek kan jij  mij vragen stellen over hoe ik te werk ga en ik hoor graag waar jij als eerste mee geholpen wilt worden. 

Maak een afspraak voor een GRATIS oriënterend gesprek.

Het is tijd om helderheid te krijgen in je loopbaan, scherp te krijgen wat je wilt en wie je bent en vanuit daar de richting te kiezen die bij jou past.