Traject Loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies of loopbaanreflectie


Denk je er weleens aan om van baan te veranderen? Heb je een goed idee welk soort werk en werkomgeving bij jou past? Of wil je bij je huidige werkgever blijven maar in een andere rol?

Heb je een scherp beeld van de kwaliteiten en talenten die jij in huis hebt? Of ben je ergens ingerold en onvoldoende bezig geweest met wat jij nu eigenlijk wilt en wenst en vraag je je nu af: wat wil ik nou eigenlijk met het volgende deel van mijn loopbaan?”

  • Wil je gewoon eens onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn ?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je carrière.
  • Misschien heb je zoveel interesses dat je nu eens iets anders wilt uitproberen.
  • Denk je geregeld ‘ik zou wel eens wat anders willen maar ik weet niet wat?’
  • Heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit
  • Merk je dat je onvoldoende wordt uitgedaagd in je huidige werk
  • Misschien heb je genoeg van de veilige, verstandige keuze en wil je nu eens kiezen waar jij heel blij van wordt.

Werken doe je een groot deel van de dag en je leven. Hoe fijn is het als je op een plek zit die bij jou past. Dat is helaas niet altijd het geval. En dat kan verschillende oorzaken hebben. Je hebt bijvoorbeeld ambities, maar je weet niet hoe je een volgende stap kunt zetten. Of je loopt tegen problemen aan, waardoor je vast zit in je werk.

Loopbaancoaching helpt je om zaken helder te krijgen om vervolgens met nieuwe energie aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je kan en vooral ook wat jij leuk vind. Samen ontdek je de rode draad in je werk en je leven en bepaal je vanuit daar de richting waarin jij jezelf wilt ontwikkelen.

Voor wie?

Perron Zes traint en coacht professionals in diverse sectoren in het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Het traject loopbaanbegeleiding is voor iedereen die graag inspiratie en een nieuwe richting op wil gebaseerd op de eigen talenten en kwaliteiten.

Ben je 45plus? Check dan eens de mogelijkheden voor een 45plus ontwikkeladvies. Hier vind je meer informatie. 

Dit traject is voor jou als:

 • Je de rode draad in je loopbaan wilt ontdekken
 • Je je loopbaan een kant op wilt sturen die meer bij jou past
 • Je jezelf beter wilt leren kennen en daarop acties wilt nemen
 • Je toe bent aan een frisse blik op je werk
 • Je je meer bewust wilt worden van je werk-, denk en doepatronen

 


“Indrukwekkend hoe je mij na 10-15 min gesprek al als persoon kon beschrijven / typeren. Je had een persoonlijke aanpak beloofd. Ook een oplossing die bij mij zou passen. Beide heb ik nu. Aan de oplossing moet uiteraard verder uitgewerkt worden”.
 P de G, Fontys Hogescholen

 

 Waarom Perron Zes?

>  Perron Zes gaat altijd voor maatwerk omdat ieder mens en iedere werksituatie anders is.
>  Perron Zes gaat uit van mogelijkheden die aansluiten bij jouw manier van werken, denken en doen. Creatief denken wordt ingezet om de oplossing te vinden die bij jou past.
>  Perron Zes biedt je een frisse blik 
>  Perron Zes verzorgt trajecten omdat veranderen niet in 1 dag gaat. Zo heb je een stok achter de deur om na te denken en dingen uit te proberen. 
>  Klanten van Perron Zes zijn zeer tevreden met de geboekte resultaten. 

“I’m not telling you it’s going to be easy – I’m telling you it’s going to be worth it.”


Aanpak en programma

Wat loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies of loopbaanreflectie je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Voorafgaand aan de coaching stemmen we het gewenste resultaat af.

De volgende thema’s komen aan bod in een loopbaan coaching traject:

 • De rode draad – Waar kom je vandaan? Hoe ben je geworden wie je nu bent? Zoeken naar patronen in je persoonlijk verleden die je hebben gebracht waar je nu bent. Wat belemmert jou en wat stimuleert jou?
 • Echt belangrijk – Wat vind jij echt belangrijk in werk en in je leven? Wat past bij jouw persoon en jouw normen en waarden?
 • Ik – Wie ben je? Wat voor type mens ben jij? Hoe zit je in elkaar? Ben je introvert of extravert, intuïtief of rationeel? En wat betekent dat voor keuzes en beslissingen die je neemt?
 • Gewenste situatie – Hoe zie jij je toekomst het liefst? Wat raakt en inspireert jou?
 • Actieplan – Wat ga je doen? Hoe ga je het vervolg uitzetten en realiseren? Integreren van inzichten tot een duidelijke ‘opdracht’ aan jezelf.


Elk loopbaantraject bestaat uit:

 • Oriëntatie gesprek van één uur om kennis te maken en je knelpunten helder te krijgen zodat we werken aan de juiste dingen.
 • 3 tot 6 één-op-één coaching sessies van 1,15 uur op of nabij jouw werkplek* waar we jouw wensen als startpunt nemen. Deze gesprekken vinden plaats om de 2 tot 3 weken. Je krijgt een spiegel voorgehouden en adviezen waardoor jij inzicht krijgt in wie je bent en hoe je denkt en hoe het anders kan.
 • E-mail ondersteuning gedurende het hele coachtraject voor de momenten dat je het even niet meer ziet zitten en/of een schop onder de kont nodig hebt.
 • Tussentijdse opdrachten die jou helpen om helderheid te krijgen en aanmoediging zodat je stappen blijft nemen. Elke training en ook deze opdrachten zijn gebaseerd op het “learning by doing” principe. Geen droge theorie, maar herkenbare en praktische leer- en oefenstof. Reserveer tijdens het traject extra tijd (max. 1 uur per sessie) om zaken uit te proberen en opdrachten uit te voeren.
 • Evaluatie- en borgingsessie van een uur, 4 weken na het traject, om de losse eindjes af te ronden en om dat wat je geleerd hebt te verankeren om zeker te weten dat acties succesvol zijn. 

*regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg overige locaties via skype of in overleg

We gaan ervoor zorgen dat jij:

 • Inzicht hebt in de rode draad in je loopbaan
 • Meer dan genoeg nieuwe mogelijkheden hebt gekregen voor de richting die je uit wilt
 • Inzicht hebt in je vaardigheden en talenten en vooral waar je blij van wordt
 • Praktische handvatten en advies hebt om de richting in te gaan die je wenst
 • Patronen doorbreekt die jouw functioneren in de weg staan
 • Een actieplan hebt om een eerstvolgende stap te zetten in de richting die bij jou past

Voor iedereen die helderheid wenst en de eigen loopbaan in eigen handen wil nemen. 

 

 


Ik vond het op maat programma erg fijn en ook jouw flexibiliteit. En ook dat je methoden gekozen hebt die bij mijn manier van denken aansluiten. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren.”
Medewerker, Fontyshogeschool 


Wil je dit ?


Mooi!

Ik kan niet wachten om je te helpen om de rode draad te vinden en te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Laten we beginnen met het plannen van een gratis oriënterend gesprek zodat we zeker weten dat we jou kunnen krijgen waar je graag wilt zijn. Tijdens dit gesprek kan jij  mij vragen stellen over hoe ik te werk ga en ik hoor graag waar jij als eerste mee geholpen wilt worden. 

Maak een afspraak voor een GRATIS oriënterend gesprek.

Het is tijd om helderheid te krijgen in je loopbaan, scherp te krijgen wat je wilt en wie je bent en vanuit daar de richting te kiezen die bij jou past.

45Plus Ontwikkeladvies 

Meer weten over de mogelijkheden van 45plus ontwikkeladvies vind je hier

Of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Neem contact op met Suzan van Delft.

info@perronzes.nl
06-57542065

Meer weten? Of wil je meer informatie of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Geheel vrijblijvend. Neem dan contact op met Suzan van Delft.

info@perronzes.nl
06-57542065