Business Creativity

Ontwikkel werkende Business Concepten en Verbeterde dienstverlening via Business Creativity voor teams in organisaties en bedrijven.

Wij combineren Strategie & Spel om via interactief leren het innovatieve en creatieve denkvermogen van teams in organisatie en bedrijven te versterken zodat innovatief en probleemoplossend denken een logische keuze wordt.

Hiermee hebben teams de tools en middelen om de wensen van klanten en burgers om te zetten in nieuwe, verbeterde concepten van dienstverlening. 

Denk daarbij aan:

* Visie sessies
* Strategische sessies
* Brainstormsessies
* Innovatie trajecten
* Events

Thema’s kunnen zijn:

* Hoe veranker ik de toekomstbestendigheid van de organisatie?
* Hoe gaan we om met eenzaamheid onder ouderen?
* Welke richting gaan we op als team?
* Hoe zorgen we voor een duurzame, innovatieve mindset binnen ons team?
* Hoe ziet de werknemer van de toekomst eruit en wat doet die op een werkdag?
* Welke nieuwe producten en diensten willen onze klanten?

Bij deze trajecten zorgen we ervoor dat teams uit vaste werk- en denkpatronen komen. We bedenken graag actieve en verassende werkvormen en zetten die in om te komen tot nieuwe inzichten en praktische toepassingen. 

Geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou of jouw team? Neem contact op voor een gratis ontdekgesprek.

De wereld is constant in beweging

Klanten switchen geregeld tussen dienstverleners, consumenten zijn onvoorspelbaar in hun koopgedrag en burgers ondernemen steeds vaker actie in hun omgeving.

De toekomst is dynamisch, constant in beweging. Oude systemen verkruimelen en er ontstaan nieuwe kansen. Diegene die weten mee te bewegen, die ideeën ontwikkelen en weten hoe ze deze kansen kunnen verzilveren hebben de toekomst. Je weet dat het anders moet, je moet alleen nog ontdekken hoe je dat aanpakt. Hiervoor is een nieuwe manier van denken nodig.

Design Thinking als Innovatiestrategie

Design Thinking een manier van innoveren waarbij de mens centraal staat. Via een doordacht proces wordt gewerkt naar nieuwe, relevante oplossingen die een positieve impact hebben op organisaties, producten of diensten. Het stelt in staat om concepten te ontwerpen die aansluiten bij de werkelijke behoefte van de gebruiker.

“Design Thinking is een aanpak om problemen op te lossen waarbij managers de mindset en aanpak van ontwerpers toepassen bij het ontwikkelen van innovatieve producten, processen en bedrijfsmodellen om groei en innovatie te versnellen en om hun product of dienstverlening onderscheidend te laten zijn in de markt

De methode van Design Thinking levert oplossingen voor problemen waar traditionele, meer lineaire businessprocessen, geen uitkomst bieden.

Met welke relevante vraagstukken wil jij
met je team aan de slag?


Verbeterde dienstverlening

  • In deze wereld van online winkelen, digitalisering, virtual reality, 24/7 economie, participatie, regelgeving en transparantie gaan de veranderingen steeds harder.
  • In hoeverre is de dienstverlening in jullie organisatie mee ontwikkeld met deze veranderingen?
  • In hoeverre is het klantenbestand nog hetzelfde als 5 jaar geleden?
  • In hoeverre wordt er rekening gehouden met de veranderingen in techniek en maatschappij

Traditionele business modellen in zakelijke en publieke dienstverlening zijn niet met hun tijd meegegaan en werken niet langer. Om succesvol te zijn, moeten diensten en producten aansluiten bij de behoeften van klanten en gebruikers. Ook moet rekening gehouden worden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en wat er speelt in de maatschappij. Toch worden deze behoeften en ontwikkelingen zelden als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening.
Wacht niet tot het te laat is.

Learning by doing

Elke Business Creativity sessie heeft een zeer interactief karakter. Design Thinking biedt instrumenten en tools voor het oplossen van complexe innovatievraagstukken. Het gaat niet alleen om begrijpen maar vooral ook om ervaren.

Wij helpen organisaties bij het vertalen van ideeën naar heldere, onderbouwde business concepten. Wil je meer weten over onze Business Creativity sessies, neem dan contact met ons op.

Wij hebben gewerkt voor

Hieronder vind je een greep uit onze klanten; zoals je ziet heel divers en heel afwisselend. Dat is ook onze kracht. Innoveren is leren van andere branches. Wat in jouw organisatie nieuw is, is in een andere branche al ‘gesneden koek’.

 

Vraag een gratis inspirerend gesprek aan en ONTDEK wat een Strategic Play Traject voor jou en jouw team of organisatie kan betekenen.

Meer weten? Of wil je meer informatie of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?Neem dan contact op met Suzan van Delft.

info@perronzes.nl
06-57542065