Mogelijkheden

Ontwikkel jezelf – voor vandaag èn voor de toekomst.

Wij zijn er voor professionals die willen werken aan hun eigen toekomstbestendigheid. Op een snelle, effectieve en interactieve manier ondersteunen wij een flexibele en future proof manier van werken, denken en doen. Dat vraagt van je dat je risico’s durft te nemen en voortdurend blijft leren. 

  • Blijf vragen stellen
  • Blijf nieuwsgierig
  • Blijf jezelf vernieuwen

zodat je jezelf niet vastzet in een denkbeeld over wie je bent en wat je werk is.

Oude patronen voldoen niet meer maar de nieuwe heb je nog niet ontdekt. Die gaan we samen vinden. Kom nu in actie en kies het traject dat het beste bij jou past:

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke en talentontwikkeling

Je weet het even niet meer. Ben je nu geworden wie je altijd wilde zijn? Je twijfelt. Begin dan hier. Vergroot je vermogen om te leren, ontwikkel continu je eigen professionaliteit en stem af op je toekomst. Versterk jezelf in de juiste richting.

 

Loopbaan Coaching

Loopbaancoaching

Ik kan alles doen wat ik kan, als ik maar wist wat ik wilde. Duurzame inzetbaar maar wel op zo een manier en op een plek waar jij energie van krijgt. 

 

Time Management

Time- en stressmanagement / persoonlijke effectiviteit

Voordat je überhaupt kan nadenken over wie je bent en wat je wilt, heb je eerst rust in je hoofd nodig. Merk je dat je hoofd vol loopt en er te weinig ruimte is om na te denken? Start dan hier.

Focus Sessie

Scherpe focus sessie

Voor professionals die NU ondersteuning nodig hebben omdat hun hoofd vol zit en ze niet vooruit komen.

♦ 1 x inspirerende sessie van 3 uur ♦ Direct praktische ondersteuning ♦ Actie & Overzicht ♦ Orde in de chaos door overzicht op wat er ligt ♦ Actie doordat we meteen samen aan de slag gaan ♦ Anticiperen doordat je een eigen 12 weken planning creëert ♦ Consistente actie omdat je weet wat je iedere dag moet doen om je doelen te halen.

Briljant Business Actie Plan

Speciaal voor ondernemers

Een praktische coaching voor ondernemers die vanuit een stevig fundament een persoonlijk business actieplan opstellen om de weg naar succes en groei te vertalen in dagelijkse, gerichte acties.

♦ 5 modules, 3 maanden, 1 coach – waarin jij jouw persoonlijke Briljant Business Actieplan™ naar succes creëert.

Business Creativity

Business Creativity voor teams

Perron Zes faciliteert ism Wander op verzoek van klanten groepssessies om maatschappelijke en organisatorische vraagstukken een stap verder te brengen.

Deelnemers worden tijdens interactieve sessies geprikkeld om samen tot nieuwe inzichten te komen, problemen op te lossen, veranderingen te creëren en zo een stap dichter bij hun doel te komen.

 

« 2 van 4 »