Hallo!

Ik ben Daniël Lagarde en facilitator van persoonlijke- en teamontwikkeling.

Het is vaak uiterst effectief om in routines te werken maar als er ontwikkelingen zijn vanuit de markt, de organisatie of in je eigen situatie dan kunnen ze behoorlijk tegenwerken.

Daar zit mijn motivatie als facilitator: inspireren en deelnemers laten ontdekken dat je patronen kunt doorbreken om tot nieuwe productieve oplossingen te komen. Ik doe dit met veel energie, empathie, zinvolle vragen en humor en weet me gesteund door een ruime ervaring en gevoel voor bedrijfsculturen.

Mijn expertise zijn de succesvolle methoden van Design Thinking en Creative Problem Solving, beide gericht op het ontwikkelen van oplossend vermogen en realiseren van toekomstvisies.

Samen met Suzan begeleiden we teams. Wij ontketenen de eigen creativiteit van deelnemers om ideeën te bedenken en samen robuust te maken in co-creatie. Want eigen ideeën zijn namelijk de sterkste ideeën, door daar als collectief voor te gaan geeft dat een sterk draagvlak en energie voor innovatie. Wij gidsen organisaties naar een visie van de toekomst, met vooruitkijken en creëren van nieuwe duurzame kansen voor organisaties. Mijn voldoening haal ik uit het gidsen van nieuwe ideeën naar succesvolle realisaties.

 

Hoi, ik ben Daniël Lagarde

 

Bij teams en trajecten zorgen we ervoor dat teams uit vaste werk- en denkpatronen komen. We bedenken graag nieuwe werkvormen en zetten die in om te komen tot nieuwe inzichten en praktische toepassingen. Dit doe ik samen met mijn compagnon Suzan van Delft. Meer over Suzan lees je hier.

En hier vind je op welke manieren wij je graag helpen.

 

Wij hebben al gewerkt voor:
Hallo, ik ben Daniël.
<< Hier lees je meer over mij
.
“Let op wat je zegt, je hersenen luisteren mee”

Daniël Lagarde
Hallo, ik ben Suzan. Hier lees je meer over mij.

autorespond
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.