Hallo!

Ik ben Daniël Lagarde en facilitator van persoonlijke- en teamontwikkeling.

Het is vaak uiterst effectief om in routines te werken maar als er ontwikkelingen zijn vanuit de markt, de organisatie of in je eigen situatie dan kunnen ze behoorlijk tegenwerken.

Daar zit mijn motivatie als facilitator: inspireren en deelnemers laten ontdekken dat je patronen kunt doorbreken om tot nieuwe productieve oplossingen te komen. Ik doe dit met veel energie, empathie, zinvolle vragen en humor en weet me gesteund door een ruime ervaring en gevoel voor bedrijfsculturen.

Mijn expertise zijn de succesvolle methoden van Design Thinking en Creative Problem Solving, beide gericht op het ontwikkelen van oplossend vermogen en realiseren van toekomstvisies.

Samen met Suzan begeleiden we teams. Wij ontketenen de eigen creativiteit van deelnemers om ideeën te bedenken en samen robuust te maken in co-creatie. Want eigen ideeën zijn namelijk de sterkste ideeën, door daar als collectief voor te gaan geeft dat een sterk draagvlak en energie voor innovatie. Wij gidsen organisaties naar een visie van de toekomst, met vooruitkijken en creëren van nieuwe duurzame kansen voor organisaties. Mijn voldoening haal ik uit het gidsen van nieuwe ideeën naar succesvolle realisaties.

Stimuleer Business Creativity voor je team

Perron Zes faciliteert ism Wander op verzoek van klanten groepssessies om maatschappelijke en organisatorische vraagstukken een stap verder te brengen. Deelnemers worden tijdens interactieve sessies geprikkeld om samen tot nieuwe inzichten te komen, problemen op te lossen, veranderingen te creëren en zo een stap dichter bij hun doel te komen.

Denk daaarbij aan:

* Visie sessies
* Strategische sessies
* Brainstormsessies
* Innovatie trajecten
* Events

Thema’s kunnen zijn:
* Hoe veranker ik de toekomstbestendigheid van de organisatie?
* Hoe gaan we om met eenzaamheid onder ouderen?
* Welke richting gaan we op als team?
* Hoe zorgen we voor een duurzame, innovatieve mindset binnen ons team?
* Hoe ziet de werknemer van de toekomst eruit en wat doet die op een werkdag?
* Welke nieuwe producten en diensten willen onze klanten?

Bij deze trajecten zorgen we ervoor dat teams uit vaste werk- en denkpatronen komen. We bedenken graag actieve en verassende werkvormen en zetten die in om te komen tot nieuwe inzichten en praktische toepassingen. 

Geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou of jouw team? Neem contact op voor een gratis ontdekgesprek.

Wij hebben al gewerkt voor:
Hallo, ik ben Daniël.
<< Hier lees je meer over mij
.
“Let op wat je zegt, je hersenen luisteren mee”

Daniël Lagarde
Hallo, ik ben Suzan. Hier lees je meer over mij.

dit veld niet invullen s.v.p.