Mis geen enkele update. Ontvang maandelijks de fenomenale tips en strategieën
die jij moet weten om creatief te denken en productief te werken. Schrijf je nu in ->

 

autorespond
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Professionals

Jij werkt iedere dag kei-hard maar boekt niet altijd de gewenste voortgang. Je wilt gericht, iedere dag, actie nemen en leren hoe je dat het slimst doet. Productief werken, daar ben ik voor.

Teams

Jullie zijn een team dat hard werkt en blind vaart op de bestaande systemen. Jullie merken dat jullie de behoefte van de klant enigszins uit het oog zijn verloren. Jullie worden links en rechts ingehaald door de nieuwste technologieën.

Jij bent ook een creatieve, eigenzinnige professional die net even wat anders denkt en doet en een hekel heeft aan routines en regels. En je bent ook slim genoeg om te snappen dat enige structuur handig is om daadwerkelijk dingen voor elkaar te krijgen. Creatief denken, daar ben ik ook voor.

Jullie willen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen, in beweging blijven en vooruitlopen op veranderingen maar jullie moeten alleen nog ontdekken hoe je dat aanpakt. Future Proof teams, daar ben ik voor.

Houd jij het nog bij, de laatste ontwikkelingen? Blijf jij jezelf vernieuwen? Ben jij klaar voor de toekomst?

 

Bestaande systemen en manieren brokkelen af, er ontstaan nieuwe kansen. Diegene die weten mee te bewegen, die ideeën ontwikkelen en weten hoe ze deze kansen kunnen benutten, hebben de toekomst.

Oude niet-werkende denkpatronen vervangen door krachtige nieuwe. Je weet dat het anders moet, je moet alleen nog ontdekken hoe je dat aanpakt. Zorg dat jij en je team Future Proof zijn. 
Als professional of team hoef je niet alles zelf te doen. Kijk hieronder op welke manier jij geholpen wilt worden.

Werken aan jezelf

Timemanagement

Individuele coaching waarbij uitgegaan wordt van jouw manier van werken en denken. Je leert meebewegen en flexibel inspelen op veranderingen met creatieve structuur. Werkt continu aan je eigen professionaliteit en wordt Future Proof. 

Werken aan je team

Strategic Play

Strategic Play zorgt ervoor dat teams kansen pakken, Future Proof worden, nieuwe business creëren, actief inspelen op de behoefte van de klant,  meer gericht zijn op de omgeving en flexibel en innovatief denken en doen. 

Werken aan je speelsheid

Briljant Business Plan

Oh nee, niet weer een inspiratiesessie!

Jawel, deze wel. Deze sessies zijn anders; interactief en met een juiste balans tussen speels en serieus. Het bevordert het samenwerken, zorgt voor co-creatie en prikkelt het out of the box denken. 

Tevreden klanten van Perron Zes werken bij: