5 boeken die jouw creativiteit stimuleren

567 jaar + 1 dag geleden werd op 15 april ene Leonardo geboren in Vinci, Italië. Om deze grote man en zijn creatieve denkwijze te vieren is het de hele week World Creativity & Innovation Week.

En in het kader van deze week ontvang je creativiteit stimulerende artikelen en opdrachten van Perron Zes zodat je de Leonardo in je wakker schudt. 

Deze keer 5 boeken die de creativiteit in je wakker maken. 

THIS BOOK WILL CHANGE YOUR LIFE, AGAIN

Een boek met 365 schokkende, inventieve suggesties om je leven op zijn kop te zetten, inclusief onconventionele opdrachten als deelnemen aan Naakt Kook-dag,  Laat kinderen de wereld regeren-dag, spreek alleen Esperanto-dag. 

Voor diegene die echt vastgeroest zijn in de dagelijkse sleur. 

Auteur: Benrik

 

THE IMAGINARY WORLD OF …

Eén grote oefening in verbeeldingskracht. 

Stel dat jij als eerste president van de planeet Mars wordt gekozen. Dan is het toch wel handig dat je vooraf hebt nagedacht wat voor een wereld je daar wilt creëren. Nou dat kan dus, met dit boek. 

 

Auteur: Keri Smith

OOMEN STROOMT OVER

Vooral de illustraties in combinatie met de teksten vind ik een geweldige inspiratiebron. Het onderwerp – de overgang (aargh) – wordt er bijna leuk van. Leer je daar ook weer wat over! 

 

Auteur: Francine Oomen

De KLEINE WILDE

Ooit kreeg ik deze titel als tip van een mede boekenliefhebber. Geniaal boek. Pas geleden herlezen en nog steeds leuk. 

Iets moeilijker leverbaar maar des te leuker als je hem nog ergens op de kop kan tikken.

 

Auteur: Alexandre Jardin

dit veld niet invullen s.v.p.

TEKENBOEK

Ik kan niet tekenen! Jawel, dat kan jij wel. Een bijzonder tekenboek van de ongeëvenaarde meester Quentin Blake. Mede door zijn tekeningen verslond ik alle boeken van Roald Dahl

In dit boek leer je eenvoudig tekenen geïnspireerd op de grote illustrator himself.

Auteur: Quentin Blake

*** BONUS BOEK ***

Oh en voor het eind van dit jaar verschijnt mijn boek over Alledaagse Creativiteit… 

GEÏNTERESSEERD

en wil je op de hoogte blijven van het wel en wee? Mail dan naar info@perronzes.nl en zet in de onderwerpregel: boek Suzan. Je krijgt dan zeer onregelmatige updates over de vele wellen en weeën van het boek. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Hallo, mijn naam is Suzan van Delft. Ik ben gespecialiseerd in creatief denken en productief werken. Wat je situatie ook is en hoe vastgelopen jij je ook voelt, er is altijd een oplossing en het is met plezier dat ik samen met jou die oplossing vind. 

Perron Zes stimuleert daarbij creativiteitsontwikkeling en zorgt zo voor niet voor de hand liggende oplossingen en een andere kijk op de zaak waarmee jij leert om flexibel om te gaan met verwachte en onverwachte veranderingen in het dagelijkse werk en leven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste fenomenale tips op het gebied van productief werken & creatief denken? Meld je dan nu aan en ontvang gratis iedere maand de nieuwsbrief. 

dit veld niet invullen s.v.p.